Politika zasebnosti

Ta politika zasebnosti se navezuje na spletno stran heavenskincare.com in njene podstrani, kot je slovenia.heavenskincare.com, katere lastnik je podjetje Heaven Health & Beauty LTD ter ureja zasebnost svojih uporabnikov.

Politika določa različna področja, na katerih se nanaša zasebnost uporabnikov, in opisuje obveznosti in zahteve uporabnikov, spletnega mesta in lastnikov spletnih mest. Nadalje, način spletnega oblikovanja, shranjevanja in zaščite uporabniških podatkov in informacij bo prav tako podrobno opisan v tem pravilniku.

Spletna stran

Lastnik spletne strani proaktivno pristopa k zasebnosti uporabnikov in zagotovlja, da so sprejeti vsi potrebni koraki za zaščito zasebnosti svojih uporabnikov. Ta spletna stran je skladna z vsemi nacionalnimi zakoni Velike Britanije in zahtevami glede zasebnosti uporabnikov.

Politika piškotkov

Ta spletna stran uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo med obiskom spletne strani. Kadar je primerno, to spletno mesto uporablja sistem za nadzor piškotkov, ki uporabniku ob prvem obisku spletnega mesta dovoljuje ali onemogoči uporabo piškotkov na svojem računalniku / napravi. To je skladno z najnovejšimi zahtevami zakonodaje za spletne strani, da pridobijo izrecno privolitev uporabnikov, preden zapustijo ali preberejo datoteke, kot so piškotki na računalniku uporabnika / napravi.

Piškotki, ki jih uporabljamo za zagotavljanje storitve Google Analytics, so opisani v spodnji tabeli.

Piškotek Ime Opis
__utma

__utmb

__utmc

__utmv

__utmz

Google Analytics Ti piškotki se uporabljajo za shranjevanje podatkov, na primer, kdaj ste obiskali našo spletno stran, ali ste že bili na tem spletnem mestu, in preko katere spletne strani ste prišli našo spletno stran.

Ti piškotki ne vsebujejo nobenih osebnih podatkov, temveč uporabljajo IP-naslov vašega računalnika, z namenom izvedeti kje v svetu dostopate do interneta.

Google shranjuje podatke, ki jih ti piškotki zbirajo na strežnikih v Združenih državah Amerike. Google lahko te informacije prenese na tretje stranke, če to zahteva zakonodaja, ali če take tretje osebe obdelujejo podatke v imenu Googla.

Opt-out

Da bi obiskovalcem spletnega mesta ponudili večjo izbiro o tem, kako Google Analytics zbira podatke, je Google razvil dodatni brskalnik za onemogočanje storitve Google Analytics. Ta dodatek komunicira z JavaScriptom Google Analytics (ga.js), da ustavi pošiljanje podatkov v storitvi Google Analytics. Dodatni brskalnik za onemogočanje storitve Google Analytics ne vpliva na uporabo spletnega mesta na noben drug način. Spodaj je na voljo vaša povezava do nadaljnjih informacij o dodatku za brskalnik za onemogočanje storitve Google Analytics.

http://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=None

Več informacij o uporabi piškotkov s strani storitve Google Analytics najdete na spletnem mestu Google. Povezava do nasvetov o zasebnosti za ta izdelek je na voljo na spodnjem linku.

http://www.google.com/analytics/learn/privacy.html

Onemogočanje piškotkov

Če želite omejiti uporabo piškotkov, lahko to nadzirate v svojem internetnem brskalniku. Povezave do nasvetov o tem, kako to storiti za najbolj priljubljene internetne brskalnike, so na voljo spodaj in bodo na voljo za internetni brskalnik po vaši izbiri bodisi v spletu bodisi prek pomoči programske opreme (običajno na voljo prek ključa F1).

Internet Explorer
http://windows.microsoft.com/en-GB/windows7/Block-enable-or-allow-cookies
Google Chrome
https://support.google.com/chrome/bin/answer.py?hl=en-GB&answer=95647&p=cpn_cookies
Mozilla Firefox
http://support.mozilla.org/en-US/kb/Blocking%20cookies
Apple Safari
http://docs.info.apple.com/article.html?artnum=32467

Kontakt & komunikacija s strankami

Uporabniki, ki se obrnejo na to spletno mesto in / ali njene lastnike, to storijo po lastni presoji in posredujejo osebne podatke na lastno odgovornost. Vaši osebni podatki so zasebni in varno shranjeni, dokler jih več ne potrebujemo ali se več ne uporabljajo, kot je podrobno opisano v Zakonu o varstvu podatkov iz leta 1998. Prizadevamo si, da je posredovanje vaših osebnih podatkov preko emaila varno.

Ta spletna stran in njen lastnik vam preko osebnih podatkov, ki ste jih posredovali posreduje informacije o izdelkih / storitvah, ki jih ponuja, ali vam pomagati pri odgovarjanju na vsa vprašanja, ki ste jih morda poslali. To vključuje uporabo vaših podatkov za pošiljanje elektronskih novic, vendar le če se ste s tem izrecno strinjali. Vaši podatki se ne bodo prenesli na tretje osebe.

Elektronske novice

Ta spletna stran lahko uporabnikom pošilja elektronske novice o izdelkih in storitvah, ki jih ponuja ta spletna stran. Uporabniki se lahko naročijo preko spletnega avtomatiziranega postopka, če to želijo, vendar to storijo po lastni presoji. Nekatere naročnine je mogoče ročno obdelati s predhodnim pisnim sporazumom z uporabnikom.

Naročanje na elektrosnke novice se sprejemajo v skladu z zakoni o neželenih elektronskih poštah v Veliki Britaniji, ki so podrobno opisani v Pravilniku o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2003. Vsi osebni podatki v zvezi z naročninami so varovani skladno z Zakonom o varstvu podatkov iz leta 1998. Osebnih podatkov se ne posredujejo tretjim osebam niti se ne delijo z drugimi podjetja / osebe zunaj podjetja, ki upravlja to spletno mesto. V skladu z Zakonom o varstvu podatkov iz leta 1998 lahko zahtevate kopijo osebnih podatkov, ki jih imamo shranjene v zvezi s pošiljanjem elektronskih novic. Če želite kopijo podatkov nas kontaktirajte na naslov, ki je zaveden na koncu tega pravilnika.

Oglaševalske akcije objavljene na tem spletnem mestu, ki so poslane z e-pošto lahko vsebujejo sledenje aktivnosti. Dejavnost naročnika se lahko sledi in shrani v bazo podatkov za prihodnjo analizo in vrednotenje. Takšna dejavnost sledenja lahko vključuje; odpiranje e-poštnih sporočil, posredovanje e-poštnih sporočil, klikanje povezav znotraj e-poštne vsebine, čas, datum in pogostost dejavnosti ter drugo (to ni izčrpen seznam).

Te informacije se uporabljajo za izboljšanje prihodnjih e-poštnih oglaševalskih akcij in posredovanje ustreznejših vsebin uporabniku.

V skladu z zakoni o neželenih e-poštnih sporočilih v Veliki Britaniji in predpisi o zasebnosti in elektronskih komunikacijah 2003 imajo naročniki priložnost, da se kadar koli odjavijo od prejemanja e-poštnih sporočil. Ta postopek je podrobno opisan v nogi vsake e-poštne oglaševalske akcije. Če avtomatiziran sistem za odjavo ni na voljo, bomo podali jasna navodila, kako se odjaviti od prejemanja e-poštnih sporočil.

Zunanje povezave

Čeprav se trudimo, da ta spletna stran vključuje le kakovostne, varne in ustrezne zunanje povezave, uporabnikom svetujemo, da so previdni, preden kliknejo na katerokoli zunanjo spletno povezavo. (Zunanje povezave so povezave do besedila / banner / slike, ki jih je mogoče klikniti, na druge spletne strani, podobno kot: http: // naslov spletnega mesta ali spletni naslov.)
Kljub najboljšim prizadevanjem lastnik te spletne strani ne more jamčiti ali preveriti vsebine nobenega zunanjega spletnega mesta. Uporabniki morajo zato upoštevati, da kliknejo zunanje povezave na lastno odgovornost in ta spletna stran in njegov lastnik ne morejo odgovarjati za kakršno koli škodo ali posledice, ki jih povzroči obisk vseh omenjenih zunanjih povezav.

Družbena omrežja

Komuniciranje, vključevanje in sodelovanje, ki jih izvajajo zunanje platforme družabnih medijev in na katerih sodeluje tudi to spletno mesto, so prilagojeni pogojem in pravilnikom o zasebnosti, ki jih imajo platforme družabnih medijev.

Uporabnikom svetujemo, da pametno uporabljajo platforme družabnih medijev in komunicirajo z njimi z ustrezno skrbnostjo in previdnostjo v zvezi z lastno zasebnostjo in osebnimi podatki. Ta spletna stran in njen lastnik ne bosta nikoli spraševala o osebnih ali občutljivih informacij prek platforme družabnih medijev. Uporabnikom, ki želijo razpravljati o občutljivih informacijah svetujemo, da nas kontaktirajo po telefonu ali elektronski pošti.

Ta spletna stran lahko uporablja gumbe za deljenje informacij, ki omogočajo spletno vsebino deliti neposredno s spletne strani na platformo družabnih medijev. Uporabnikom svetujemo, preden uporabijo gumbe za deljenje informacij, da to počnejo po lastni presoji, upoštevaje, da lahko tudi platforma družabnih medijev spremlja in shranjuje vaše deljenje informacij.

Skrajšane povezave v družabnih medijih

Ta spletna stran in njegov lastnik lahko preko svojih računov za platformo družabnih medijev delijo spletne povezave na ustrezne spletne strani. Nekatere platforme za družabne medije lahko skrajšujejo dolge URL-je (spletne naslove); primer: http://bit.ly/zyVUBo.

Uporabnikom svetujemo, naj previdno in dobro presodijo, preden kliknejo skrajšane URL-je, objavljene na platformah za družabne medije v povezavi s to spletno stranjo. Kljub najboljšim prizadevanjem za objavo le pristnih URL-jev, so številne platforme za družabne medije nagnjene k neželeni elektronski pošti in hackingu, zato ta spletna stran in njegovi lastniki ne morejo odgovarjati za morebitno škodo ali posledice, ki jih povzroči obisk skrajšanih povezav.

Viri & dodatne informacije
Data Protection Act 1998
Privacy and Electronic Communications Regulations 2003
Privacy and Electronic Communications Regulations 2003 – The Guide
Twitter Privacy Policy
Facebook Privacy Policy
Google Privacy Policy
Mailchimp Privacy Policy
Urejeno in objavljeno oktobra 2017: Heaven Health & Beauty Ltd. Company Registration Number 3095876 (England and Wales). Registered office address: 13a Market Pl, Shifnal TF11 9AU, UK

as seen in
instagram @heavenskincare